Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Cimkék

Elérkezett az az idő, amikor úgy láttam, érdemes lenne az alkotásaimat megkülönböztethetővé tenni azáltal is, hogy feltüntetem rajta a nevem.

Már tavaly ősszel felmerült ez a kérdés, de akkor egyrészt nem foglalkoztam ezzel a témával komolyan, másrészt pedig, amikor hozzákezdtem keresni címkéket, olyan magas áron találtam bármilyet is, hogy inkább nem rendeltem. Ekkor csak az Interneten próbáltam olyan céget, vállalkozást keresni, aki ilyenekkel foglalkozik.

Aztán egyik ismerősünk (www.gombdinasztia.hu) ajánlotta, hogy van hímzőgépe, próbáljuk ki, milyen lenne egy kb. 5 cm széles szalagra hímezve a logó. Nagyon szép hímzéseket készítenek géppel, de ez a technika apró és vékony betűk hímzésére nem alkalmas, ők egyébként egyedi minták tervezésére és kivitelezésére specializálták magukat. (mintákat itt találsz: http://www.gombdinasztia.hu/himzes.html )

Már kezdtem feladni a reményt, amikor a Kereskedő újság lapjain szövött és nyomott címkéket készítő cég reklámját találtam. Egyből kettőt is. Néhány e-mail váltás után meg is érkezett mindkettőjüktől az árajánlattal a próbacímke. Egyikőjük már az általam készített sablon alapján szövött mintát küldte el két minőségben, a másik gyártó az általuk eddig gyártott szövött és nyomott címkékből küldött mintadarabokat. A két árajánlat között nem volt lényeges különbség, viszont az ősszel talált gyártóktól nagyságrenddel olcsóbban kínálták szolgáltatásaikat.

Cimkék képe1

Végül attól a cégtől rendeltem meg az Eszterkézimunka logóval ellátott címkéket, amelyik már ezzel a mintával küldte a próbadarabokat is. A mintadarabok alapján bizonyára a másik gyártó is jó minőségben készítette volna el a kért címkéket, de sokat jelentett a döntésnél, hogy a CoolTeam Kft. már első próbadarabként is a kért mintát küldte. Két hét múlva a megrendelt összes címke megérkezett. Két új foltvarrott képem oldalába már bele is varrtam az első darabokat.

Hamarosan láthatod őket az újdonságok között. Addig is egy kép az első bevarrott cimkéről.

Első bevarrott cimke képe
M.I.Eszter


Szólj hozzá
 • Gratulálok! Ez is egy jó munka volt ;).
  Kati

 • Szia!

  Emailben nem kérhetném el a cégek elérhetőségeit (és konkrétabbakat is elárulnál az áraikkal kapcsolatban)?

  Én eddig sk címkéket használtam, pont emiatt, mert nem találtam olyan gyártót, aki megfelelő címkét megfelelő mnnyiségben és árban gyártott volna… Érdekelne a dolog!

  Köszönöm előre is (mindig megskubizom ám a blogod, csak lusta vagyok kommentet írni…), nagyon szépeket “művelsz”!

 • Szia Eszter!
  Gratulálok én is! Mint már korábban a vélemények, javaslatok rovatban írtam, nekem nagyon tetszik, ha munkáidat úgymond “aláírod” ezzel a lógoval! Bár én azt hittem a keresztszemes és gobelin képeiden is rajta van ez az aláírás. Gondolom nemsoká ezt is megoldod!:) Én -mivel nem vagyok olyan termékeny, mint te- azon gondolkodom, hogy szálöltéssel fogom a saját lógomat belehímezni a munkáimba, még persze nincs kidolgozva. Sajnos még mindig nagyon kevés időm jut a kézimunkázásra, az enyhén fogalmazva is mozgékony kisfiam mellett.:) További sok örömöt a kézimunkázáshoz! Sziasztok

 • Én is szeretném elkérni az elérhetőségüket.
  A mintát te tervezted?
  Amúgy nagyon szuperek a dolgaid! :-))

 • Sziasztok,

  Most én válaszolok Eszter helyett, mert sajnos kínlódik a szemével.
  Jöjjenek akkor az elérhetőségek:

  Szabó Massányi Kinga
  http://www.gombdinasztia.hu
  +36-1-252 7665

  Akinek jó volt az ajánlata és szép mintákat küldött, igaz más cégekét:
  Etikett Lévay (Budapest)
  letikett@t-online.hu, letikett@hu.inter.net
  387-3868
  Berkes Erika

  És akiket végül is megbíztunk, mert Ők is szép mintát küldtek, de már a mi logonkkal.
  Cool Team 2005 Kft. (Szeged)
  cimke@coolteam.hu
  +36-62-559-556
  Bencsik Róbert

  Árak. Árakról azért nem szeretnék írni, mert minden címke más lehet és így lehet, hogy tévútra vinnélek benneteket. De teljesen megfizethető még hobby szinten is. Az ne lepjen meg benneteket, hogy 1000-es darabszámban gondolkoznak, mert nekik be kell programozni a gépet, kiválasztani az alapanyagokat aminek van költsége és akkor még egyet se gyártottak le. Például mi a kis címkéből 5000db-ot vettünk 🙂

  A szálöltés is szép lehet, csak ez eszterkezimunka logo a nagyon apró részletei miatt nem mutatott jól. Ha neked olyan a kézjegyed ami egyszerű és illik a kézimunkákhoz, akkor az is szép lehet.
  Igazából a foltvarrásoknál gondolkoztunk azon is, hogy az egyik elem tartalmazhatná a logót. Csak akkor minden egyes foltvarráshoz egyedit kellene csinálni.

  b_ildikó,
  Melyik mintára gondolsz? A logó-ra?
  Igazából Eszter grafikus ismerőse tervezte aki a honlapnak a design-át is létrehozta. Persze ebben benne volt a már formálódó elképzelésünk is.

  csera
  Időbeosztás nálunk se egyszerű, de mindig megoldjuk. A keresztszemes, kötés az általában hétköznap alakul miután Panna lányunkat sikerül az ágy felé irányítani, foltvarrás pedig a hétvégi program. Pár hetente kinevezünk egy foltvarrós hétvégét. Ilyenkor nem mutogatjuk a lakást, ismerősöket is óvatosan engedünk be. Aztán vasárnap délbe elkezdődik a “helyreállítás” és így alakulnak a kézimunkák is és a lakás se szalad el. Néhány részletett még olvashatsz korábbi bejegyzésben:
  Időzavar

  Visszatérve a témához: ha csináltattok címkét és elégedettek vagytok, mutassátok meg akár itt.
  (képfeltöltést emailen intézzük)

  Hogy is kell mondani:
  Jó öltögetést? Sok kézimunkát?

 • Üdvözlet mindenkinek!
  Köszönöm az észrevételeket, ha címkékkel kapcsolatban bármi kérdésetek lenne, hívjatok bátran a 62/559556 telefonszámon.
  Bencsik Róbert
  Cool Team 2005 Kft.

 • Rendeltem Szegedről:))) Izgatottan várom az eredményt. Végül anyagi megfontolásból a nyomott mellett döntöttem, de azok a szövött minták, amiket küldtek… Majd küldök képet, ha megkapom a “nyomott” szállítmányt. Nektek két hét alatt érkezett meg a csomag?

 • KicsiKató!

  Annyi időre érkezett, amennyire ígérték. Ha jól emlékszem 2 hét volt, de már nem esküszöm. Kíváncsian várom a képeket.

  M.I.Eszter

 • Kicsikató!
  Megkaptad már a cimkéidet?
  Hogy sikerültek? MEg vagy elégedve?

  M.I.Eszter

 • Mi is gratulálunk és sok sikert kívánunk a jövőben!

 • Kedves Eszter?
  Hol csináltattad a cimkéket? és kb milyen árom?
  köszönettel:
  anna
  elég szépen:)

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből