Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Annyi minden…

Mostanában keveset írtam ide (is).  Mi ennek az oka?

Annyi minden történik velem egyszerre, hogy nehéz minden témában folyamatosan beszámolni, újat alkotni.

Pedig mondanivalóm lenne ám. Hamarosan le is írom az összeset külön külön, mert összevonást nem érdemelnek.  Jó lenne az éppen készülő keresztszemesemről fotókat bemutatni, de ajándék lesz mind a négy, így a meglepetés nem lenne meglepetés az ajándékot várók számára.

Már csak az utolsó simítások vannak hátra, s persze közben valami másba is belefogtam.  Ezen sokszor el is csodálkozom, hogy többnyire  az utolsó lépés előtt pihentetem a dolgokat, s aztán egyszer csak sok mindent befejezek egyszerre. De nem csak a keresztszemesekkel, a foltos dolgokkal is így szokott lenni. Sőt, már egy ideje pihen egy majdnem kész szalagos minta is a szekrényben.

Már összekészítettem fejben, mik lesznek az újabb képek feltöltve a honlapra, de a fotózás még hátra van.

Tavaly szerettem volna saját keresztszemes mintákat készíteni, de nem fért bele az időmbe, idén már hármat "publikáltam" a Foltvarázson. S ha minden jól megy ma elkészül a negyedik leírása is, s a következők már várják a fotózást.

Nagyon sok kedves levelet kapok Tőletek, biztatást, lelkesítést.  Ennek nagyon örülök, s néha kicsit lelkiismeret-furdalásom is van, amikor felhalmozódnak a válaszolatlan üzenetek.  Tegnap esete már jó néhányra sikerült válaszolnom, de legalább annyi még hátra van. Ráadásul van közötte kettő-három, ami külön bejegyzést érdemel.

Hétfőn és tegnap nagyon jó napjaim voltak. Azt hiszem, most egy kicsit meg fogtok lepődni.  A legjobb benne az volt, hogy szinte alig ültem gép elé.

Hétfőn nyakamba vettem az összes létező tisztítószert, s elvégeztem a tavaszi nagytakarítás javát.  Még virágokat is ültettem át.  Estére jól elfáradtam. Persze közben jött a postás az újabba dag 3D keresztszemesekkel, amit kiszortíroztam, és postára adtam. (Na jó, ültem gép előtt is, de nem egész nap.) Panna szerint más nem takarít ilyen sokat egy nap. (megj.: nem is volt itthon.)

Tegnap pedig találkoztam két nagyon kedves ismerősömmel.  Mindketten most változtatnak a saját vállalkozásukon, s bár maradnak az eddig megszokott profinál, mégis nagy változások vannak mindkettejük életében.  Mivel nagyon hasznos dolgokkal foglalkoznak, hamarosan róluk is külön külön írok majd.

Szerintem már meg sem lepődtök azon, ha azt mondom, hogy az elmúlt időszakban elkészítettem még egy weblapot.  Ennek azonban semmi köze a kézimunkákhoz, ezért inkább csak megemlítem, mert aki készít blogot, vagy weblapot tudja, hogy az első lépések, a forma és a hasznos tartalom kialakítása nem két-három percet vesz igénybe.   Úgy is fogalmazhatnék, hogy íme az igazolás, amért nem írtam mostanában annyit ide. :)
Ha kíváncsi vagy arra, mi is az eredeti szakmám, íme: www.kontroller.hu

De mostantól ....  nem ígérek semmit, hogy gyakrabban jövök írni, hogy többször frissítem a lapot, hogy újabb leírások, érdekességek lesznek, mert nem vagyok abban biztos, hogy be is tudom tartani. Egyet azért ígérek, igyekszem minél többet írni ide is, beszámolni arról miket alkotok.

.M.I.Eszter.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből