Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Egy kicsit szeretnélek kíváncsivá tenni…

KérdőjelA szalaghímzős meglepetésem és a Heritage virágos játék után megint készülök egy sokkal nagyobb előkészületeket igénylő meglepetéssel.  De mivel ez meglepetés, egy kicsit még titkolózom vele kapcsolatban.

Annyit elárulok, hogy első sorban keresztszemessel lesz kapcsolatos, és azt is, hogy nagyon meg fogtok lepődni.

A lepel a meglepetésről számításaim szerint valamikor a jövő hét végén, vagy november utolsó hetének elején hullik majd le.

A fentiek alapján azonban kíváncsi lennék, mik azok a dolgok, amikre Te most gondolsz.  Kérlek, írd le a legvadabb ötletedet is, még az is lehet, hogy pont azzal találsz telibe.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Szia Eszter!
  Nemrég csatlakoztam hozzátok és rögtön tippeltem is a Heritage virágos játékon.Most már tudom,hogy rosszúl.Annyiran örültem a felhívásnak,hogy rögtön tippeltem és nem néztem utána,hogy miről is van szó.Most már tudom.Írisz készült belőle.Nem baj,majd legközelebb.Tanulópénz volt.
  Nekem nagy meglepetés volt az oldaladon a 3D-s karácsonyi házikó. Még nem láttam ilyet,de nagyon megtetszett.
  Lehet,hogy a következő meglepetésed ezzel kapcsolatos?
  Talán egy kis falu készül majd.Több házikóval,templommal.
  Vagy a keresztszemest kombinálod valami más techikával?
  Kiváncsian várom mire gondoltál.Addig is jó munkát kívánok.
  Üdv.:Anita

 • Anita!
  Ne keseredj el, ha rossznak gondolod a tippedet, még nem biztos, hogy az… És ez csak játék.

  Ígérem a következő játékról is értesítelek.
  Most pedig a játék ajándékát készítem.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter!
  Mire készülsz azt nehéz megtippelni mert mindig meglepetést okozol, de ahogy már idáig megismertem a munkáidat nem lepődnék meg ha egy foltvarrásos alapon keresztszemes betétet készítenél ami kombinálva van szalaghímzéssel és hogy tegyünk rá még egy lapáttal gyöngyhímzéssel.

 • Szia Eszter!
  Köszönöm az új csillagot, nagyon tetszik.Biztosan felhasználom majd ezt is valamelyik következő munkámhoz, úgy,mint a párnás blokkodat.
  Nem tudom milyen meglepetéssel készülsz, de lenne pár tippem.A virágos játék ajándékait készíted,amit talán megmutatsz,vagy ajándékötleteket gyűjtöttél össze olvasóidnak,esetleg új oldal készül keresztszemezőknek?

 • Hát ezek után nem tudom mire tippeljek. Én legszivesebben pw mintát látnék keresztszemesben. Egy időben ez volt a kedvencem. De lehet, hogy a karácsonyi csillagokkal van összefüggésben. Ezeket most szedtem elő és anyagot gyüjtök hozzá. Mindenesetre jó munkát a meglepetéshez és várom az eredményt!

 • Kedves Eszter!

  Annyi mindenre gondolok, de az biztos, hogy a meglepetésed karácsonnyal lesz kapcsolatos. Én gondolok egy karácsonyi olyan összeállításra amibe függöny, terítő, székpárna, párna
  tartozik, de biztos, hogy a Tőled megszokott igényességgel.

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből