Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Emlékszel még a tavalyi fotózásunkra?

fotozas_10Tavaly tavasszal két szuper hölggyel és egy remek lehetőséggel hozott össze a sors.
Biztos emlékszel még arra, hogy egy meglehetősen esős napon - az esőre biztosan nem emlékszel - felkerekedtünk, s egy profi fotós segítségével birtokba vettük Székesfehérváron a Naturehome üzletet a foltvarrott dolgaim lencsevégre-kapása céljából.

Nem emlékszel?  Itt bővebben olvashatsz róla:  Fotóztunk >> A képek >>

Akkor mindkét kedves hölgynek megígértem, hogy ha valamilyen újdonság történik az életükben, beszámolok róla itt a blogon.  Nos eljött az alkalom.

foto_onarckep-200x300Kelkó Niki, aki a fotókat készítette, elkészült a saját portréfotós blogjával, amiben szerintem Te is találsz majd sok érdekes bejegyzést a fotók készítéséről, s ha portréra van szükséged, csak keresd Nikit.
Nekünk nem csupán a fehérvári fotózáson segített, de készült rólam is néhány portré fotó, amiket a honlapon itt-ott láthatsz is.

A fotóra kattintva közelebbről is megismerkedhetsz Nikivel és a fotóival.

takaracsere-programNagy Gyöngyi, a Naturehome üzletek tulajdonosa pedig egy rendkívüli takarócsere-akciót hírdet.

"Amikor takarócseréről gondolkodunk, legtöbbször gondban vagyunk, hogy mi is legyen az eddigivel, hisz általában még használható, s mint ilyet, nem szívesen tenné kukába az ember.

Vannak tehát takarók, melyek feleslegessé lennének, s van közel 1millió család ma Magyarországon, akik rettentő nehéz körülmények között, a létminimum alatt élnek. Ők azok, akiknek nemhogy takaróra, de sokszor tüzelőre, harapnivalóra sem telik.

E fenti tények ismeretében, s néhány aranyemberrel – akik szívvel-lélekkel segítik és istápolják a szegényeket, elesetteket – beszélgetve született az elhatározás, hogy a Naturhome alváscentrumok idén októberben, még a nagy hidegek beállta előtt jótékonysági takarócsere programot hirdetnek."

Bővebben a képre kattintva olvashatsz.

.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből