Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Jöjjön a megígért meglepetés!

Néhányan próbáltátok kitalálni, mi is lehet a következő meglepetésem. Az előző heti blogbejegyzésemre érkeztek ugyan jobbnál jobb tippek, de egyik sem talált telibe.

Már akkor is jeleztem,  és korábban is célozgattam arra, hogy a Szalaghímzés.hu lap után tartogatok még egy meglepetést erre az évre.  Nos, az év vége közeledik, és pár napja  Heritage játék sorsolásakor pedig azt ígértem, hogy ezen a hétfőn jelentkezem az újabb meglepetéssel.

Tényleg úgy gondolom, hogy meg fogsz lepődni!


Bár az ígért hétfőből hétfő este lett végül, és a meglepetés még korán sincs teljesen készen, mégis elkészült annyira, hogy át tudjam nyújtani azt Nektek.

Amióta a kézimunkáimat az Interneten keresztül is bemutatom, sokan fordultatok hozzám azzal, hogy segítsek a minőségi kézimunkázáshoz való alapanyag-lelőhelyeket megtalálni, mert azokat főleg vidéken nehezen tudjátok beszerezni.  Ezért most kicsit más szemszögből is megosztom Veletek ismereteimet, tapasztalataimat.

A legújabb meglepetésem ezért a Foltvarázs.hu oldalon lévő webáruház, ahonnan az ország bármely pontjáról elérhetővé válhatnak a kézimunkázáshoz szükséges alapanyagok, kellékek.

Ha ellátogatsz az oldalra, látni fogod, hogy ez nem egy újabb „Gyere és vedd meg!” típusú webshop, hanem folyamatosan bővítve szeretnék ezen a helyen a saját tapasztalatimra alapozva egy kézimunka tudástárat, információ-gyűjtő helyet is létrehozni.

Ebbe a webáruházba csak olyan termékeket tervezek feltölteni, amelyeket tapasztalatból ismerek, kézzel fogtam, és akár tanácsokat is tudok adni velük, illetve a felhasználásukkal kapcsolatban.   A felsorakoztatott termékek választéka még korán sem teljes, folyamatosan bővülő kínálattal igyekszem majd kiszolgálni a kézimunkázókat az ő igényeiknek megfelelően.

Az információs tartalomnak még csak a bő vázát lehet látni az oldalon, de ennek a résznek a tartalmi feltöltése sem várat már soká magára.  Hisz ismertek, ha valamibe belekezdek, azt véghez is viszem.

De szeretném a Te segítségedet is kérni a Foltvarázs termék-palettájának kialakításakor. A vélemények oldalon mondd el Te is, milyen termékeket látnál szívesen, vagy vásárolnál meg a webáruház lapjain keresztül.

Kattints a képre s máris az új Foltvarázs kézimunka webáruházban találod magad.  Ne lepődj meg, én már fejre álltam. :)

Foltvarázs kézimunka webáruház


Kellemes időtöltést, és jó böngészést kívánok!M.I.EszterU.i.: Azért a véleményedet itt is megoszthatod a többiekkel (és velem)! :)


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Kedves Eszter!

  A meglepetésed számomra nem igazán meglepetés, hanem bizonyosság.
  Válasz azokra a gondolataimra amik blogodat, levelezésed töredékeit olvasgatva, elkészült munkáidról készült képeket nézegetve fölmerültek bennem. Mivel foglalkozhatsz napjaid nagy részében? Mennyi erő van benned!
  Gratulálok a vállalkozásodhoz,sok sikert, szép eredményeket kívánok!

  Üdvözlettel:
  Halász Ferencné Magdi

 • Kedves Eszter,

  😉 Nagyon jó az ötleted!!!
  Gratulálok!
  Lehet, hogy nem vagy hivatalosan cserkész, de az biztos, hogy sokunkat becserkésztél már 🙂 ;).
  További jó munkát és jó ötleteket.
  Szeretettel, Kati

 • Óriási ötlet!Gratulálok hozzá.Most sajnálom hogy én már idős vagyok ehhez a technikai dologhoz.Az internet által kinyílik a világ, szinte ki se kell tenni a lábad otthonról.Információt adni-kapni így is lehet.Köszönöm a lehetőséget,biztosan elcsábulok majd, bár rengeteg alapanyagom van ami feldolgozásra vár. Szeretek kötni, horgolni hímezni, varrni….A 9. blokkot megkaptam, ez nekem nem is volt meg.Nem tartalmazza az anyagok szabását. A képeimet megkaptad-e? Sok sikert kívánok. Üdvözlettel: baliibi

 • baliibi!
  Nekem a 3. oldalon ott van a szabásminta. Nézd meg, légy szíves! 🙂
  Ha mégsincs ott, akkor küldöm még egyszer a linket.
  A képeket megkaptam, köszönöm, hamarosan válaszolok.
  M.I.Eszter

 • Gratulálok hozzá, nagyon szép és tényleg szinvonalas. Csak igy tovább!

 • Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok.
  M.I.Eszter

 • Én is gratulálok!!! Remélem hamarosan rendelni is fogok tőled 🙂
  Fonalak, anyagok lesznek külön?

  Rita

 • Lorix,
  Egyenlőre komplett készletek lesznek, de hosszabb távon, ha igény van rá, lesznek anyagok és fonalak is.

  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter! Csupa Meglepetés vagy Te is! Szeretem a Meglepetéseket! Gratulálok, mint egyik gyakori látogatód.

 • Kedves Eszter
  Még csak a csodálatig jutottam el.Sajnos bennem nincs nagy alkotókészség.Szívesen készítek apróságokat melyeket elajándékozok.Nehezen tudok választani a sok kínálatból. Engem most leginkább a faliképek érdekelnek, de nem találok hozzá sablont. Egy utcakép, hangulatos házakkal. Biztosan van a kínálatodban, de még nem találtam rá. Szorgalmasan keresem tovább.
  Sok sikert kívánok a további munkádhoz és ha megoldható szabásmintát is küldjén.Köszönöm Emy

 • Kedves Eszter!

  Kellemesen meglepődtem!

  Gratulálok, és sok sikert kívánok!

  Már szemezgetek egy-két dologgal, ami nélkűl nem élet az élet!/ kézimunkára fordítható része/

  etiketto

 • Ez aztán a meglepetés! Várom a foltvarrás dolgokat. üdv.

 • Kedves Eszter !
  Igazad van, sikerült nagyon meglepned 🙂

  Gratulálok a vállalkozásodhoz, sok szerencsét kívánok hozzá!
  Csodállak, mert én nem mertem belevágni 🙂 Leköröztél !

  Gyönyörűek a készletek ! Remélem majd lesz fonalad is !
  Az egyik készletet már ki is néztem magamnak 🙂 Tuti gyakori vásárlód leszek !
  Magdi

 • Nagyon köszönjük, hogy gondolsz és dolgozol az “alvidéken” élőkre is :)!

 • Örülök, hogy tetszik ez a meglepetés is.
  Szívesen látlak benneteket a Foltvarázson is, de azért ide is gyertek néha!

  És persze nyugodtan vásároljatok is! 🙂

  M.I.Eszter

 • Vitáris Endréné:
  “Nehezen tudok választani a sok kínálatból.”
  Reméljük ez nem az oldal kezelési nehézségéből adódik.
  Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy miként lehetne minél egyszerűbben kezelni az áruházat, a vásárlást.
  Legcélravezetőbbnek tűnt a részletes kategorizálás és az abban való keresés megkönnyítése.
  Természetesen ha valaki konkrét termékre keres, akkor a fejlécben lévő keresőmezőt is használhatja.

  A webáruház bevezető oldalát gondoltuk még egy kicsit átalakítani, hogy ott is csoportokat mutassunk be. Emellett megmaradna az egyszerű felsorolás képekkel és még egy csak címsort tartalmazó felsorolás is. Első esetben a kép segít, de csak kb 10-15 fér el az oldalon, míg csak a címsorok felsorolása esetén akár száz termék is áttekinthető egyszerre.

  Esetleg van nektek is ötletetek, hogy miként lehetne még könnyebb a kezelés? Főleg úgy, hogy ha a mostani készlet mennyiségének többszöröse lesz fent.

 • Csera:
  “Nagyon köszönjük, hogy gondolsz és dolgozol az “alvidéken” élőkre is :)”
  Mióta Eszter ennyire komolyan űzi hobbiját, azóta ha járunk valahol mindig keresi(ük) a helyi kézimunka lehetőségeket, kínálatot. Ez így van Magyarországon és külföldön is.
  Nagyon kevés bolt van, aki bírja készlettel a különböző gyártók számtalan szebbnél szebb termékét, hogy széles választékot biztosítson és azt változatosan, főleg vidéken.
  Ugyanezt láttuk akár Angliában is, ahol pedig elég erős ez a hobby és jelentős közönsége is van (elég ha megnézitek a kiállítások képeit – London, Birmingham).
  Azt nem szerettük volna, ha csak simán kimásoljuk az egyes gyártók katalógusait és mégegy “gyere és vegyél” webshopot hozzunk létre.
  Sokkal inkább szeretnénk követni az eddig megszokott stílust, hogy az oldal értékes tartalmi és segítség résszel rendelkezzen.
  Ezért is készült el a keresztszemes alapjai sorozat jópár része, továbbá előkészületben van a további technikák leírása is, hogy bárki bátran hozzákezdhessen az addig még ki nem próbált technikához is.

  Ha van olyan terület amiről szívesen kapnátok leírást, segítséget, írjátok meg itt vagy a foltvarazs.hu-n a vélemények rovatban.

 • Úgy látom a párom elüldözött minden hozzászólót. 🙁
  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter!

  Nagyon örülök az új meglepetésednek. Mindig megtudsz valami újjal lepni bennünket. Én sem jutok el sajnos mindig vásárolni ha szeretnék valamit késziteni, de ez most nagyon jó lesz, hogy innen elérhetjük ezt az áruházat és szinte az asztal mellől kiválaszthatjuk mit szeretnénk. Nagyon sok munkádba került ez bizonyosan,de gondolom sok embernek szerzel örömet vele. További jó egészséget kivánok minden tevékenységedhez.

  Marika

 • Kedves Eszter!Megkaptam a hírlevelet, Köszönöm szépen.Minden nap benézek hozzád, és még mindig csodálkozom azon hogyan fér bele ennyi minden egy napba….Ennyire leleassultam volna. Régebben, ha valami eszembe jutott, már ugrottam is, és percek alatt kész volt. Most már a ráhangolódás tovább tart.Persze meg sokat lógok a Neten,mert ti olyan sok szép dolgot tesztek fel.Tulajdonképpen akkor ……Üdvözlettel: baliibi

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből