Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Kincsek Birminghamből

Természetesen nem tértem haza a foltvarrás-kiállításról üres kézzel. Gondolom, ezzel sokan vagyunk így, hogy ha a hobbinkhoz kapcsolódó kiállításon sok-sok szép és jó minőségű alapanyaggal találkozunk, nehéz ellenállni a kísértésnek.

Mivel már az is nagy öröm volt számomra, hogy kijutottam Európa legnagyobb quilt-showjára, így próbáltam a pénztárcámat inkább csukva, mint nyitva tartani. Azért ez nem ment könnyen.

Több helyen csábítottak kedvező árakkal, és szép textilekkel, így ezeket az anyagokat válogattam össze a tengernyi választékból. 0,5-1 méteres darabokat, vagy előre szabott 1/4-ket vettem belőlük.

Birminghami kincsekBirminghami kincsek

Mivel terveztem, hogy ha kis képeket találok, amik egyszerűen szabhatók és beilleszthetők különböző foltokba, akkor abból venni fogok, nagy örömömre szolgált, hogy találtam ilyen apró mintás anyagokat is. Számítottak is erre az eladók is, mert előre szabdalva árulták egységesen ezeket a csíkokat. 

Birminghami kincsek Birminghami kincsek

Most már, hogy vannak alapanyagaim, rengeteg ötletem, csak a megvalósításhoz kell időt és energiát szereznem. De ez szerintem menni fog.

Hogy tetszenek a szerzeményeim? Te vissza tudod fogni magad a vásárlástól ilyen alkalmakkor?M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Hát csak akkor tudom visszafogni magam, ha üres a pénztárcám. Különben könyveket szoktam venni és olyan dolgokat, amik nálunk nincsenek.

 • Erről jut eszembe, hogy könyvet is vettem. Kettőt is. És sok újságot, magazint, igaz, az újságokat nem a kiállításon. Az egyébként külön művészet, ha valaki angol nagyvárosban kézimunka újságot szeretne venni. A főbb csomópontoknál nagy újságosok vannak, de ilyen magazinokat nem árulnak. Lehet, hogy ciki? Nem tudom. A külvárosi megállóknál nagyobb a választék, de legjobban a vidéki kisvárosokban lehet ilyen magazinokat venni. Legalábbis eddigi tapasztalataink ezt támasztják alá.

 • Még így fényképen keresztül is inspiráló a zsákmány.
  Ha szép textilneműeket látok, magam is nehezen tudok ellenállni a csábításnak. Most készülök feltöltekezni anyagokkal,ez lesz az első “foltos” karácsonyom – igaz én csak hazai terepeken tudok mazsolázni.
  Az újságoknak könnyedén ellen tudok állni, a könyveknek már kevésbé.
  Üdvözlettel
  Marika

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből