Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Postás hozta….

 

Postán érkezett csirke

Meglepetés nekem.

Nem sokkal Húsvét után kaptam egy e-mailt, az egyik kedves olvasómtól, hogy adjam meg a postacímemet. Ugyan a fél életemet Internet közelében töltöm, azért megkérdeztem, vajon miért akarja tudni. A válasz erre az volt, hogy meglepetést küld nekem.

Gondoltam, ám legyen, reméljük, nem robban. Hétvégi pihenésből hazaérve egy nagy boríték volt a postaládánkban. Kibontottam. Volt benne egy másik boríték is. Abból viszont már egy foltos csirke került elő. Mellékelten megjegyezve, hogy lesz Húsvét jövőre is.

Nagyon meglepődtem és megörültem egyszerre. Hiszen a levél szerint azért kaptam ezt, mert én is sok meglepetéssel szolgáltam a honlapon. El sem akartam hinni igazán, hogy valaki ilyet küldjön teljesen ismeretlenül nekem. A csibéről készült képet természetesen mellékelem. És még egyszer nagyon köszönöm az ajándékot Ildinek.

Téged is ért már ilyen kellemes meglepetés? Mond el!


M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Szia Eszter!

  Ne csodálkozz, igazán megérdemled a meglepetést, nagyon hasznos és szép az oldalad, a kézimunkádról nem is beszélve.

  Nekem is van egy honlapom, ha van kedved, látogass el Te is hozzám: http://www.foltosdolgok.hu
  Én biztos jövök még Hozzád 🙂

  Gratulálok és további hasznos munkát kívánok Neked!

  Üdv, Ami

 • Én nem lepődök meg ilyeneken,gyönyörü a munkáid igazán szépek és remélem hogy nagyon sok dolgot fogok még töled tanulni.Nagyszerüek a munkáid igazán büszke lehet az oldal nézöi rád.Én nagyon csodálom a remek munkáidat.
  Üdvözlettel Kriszta
  További szép eredményeket.

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből