Anonymus(ok)

Anonymus(ok)

"Neked mikor van időd másra is? :-))
Nagyon szép dolgaid vannak!”

"Nagyon szép lett a honlapod!
A munkáid meg gyönyörűek!!
Már a többiek is kérdezték, de nekem is ez jutott eszembe: mikor van időd ilyen rengeteg mindenfélét alkotnod?! Mindenesetre nagyon ügyes vagy, gratulálok!!"

"Gratula a honlapodhoz és a kertedhez, nagyon szép, azért ekkora xszemeseket kivarrni, nem kis idő, tapasztalatból tudom."

Válasz: "Nem értem, miért kérdezitek az időmet. :-)
Van egy 8 (többnyire 9) órás állásom, egy családom, háztartás 3 főre, és egy kertünk. :)
Nem tudom, mikor van időm.  De van.
Keresztszemezni este, mikor a gyermekem elalszik - vagy legalábbis szeretnénk, hogy aludjon.  Ilyenkor nem ülök le a tv elé csak úgy, hanem jár közben a kezem is.
Patchwork az nehezebb, mert ahhoz szalad a ház.  1-2 napos szabik, hosszú hétvégék, vagy normál hétvégék, ha nagyon kiakadok hét közben.
Hát így.
Az elmúlt héten például kb. 40 féle formából 25 - 25 db gipszformát öntöttem ki egy óvodai csoportnak.  Na nem is varrtam mellette. A lányom sokat "segít".  Leginkább a patchworkben. :)  Ebben a férjem is szokott segíteni, főleg a tűzésnél."Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből