Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Szemtelenül…

...telt néhány napom. Szerencsére senki nem szúrta ki őket, de látásra használhatatlanok voltak. Lassan két hónapja küzdök úgy, mintha hullámvasútban lennék. Van, hogy remekül látok, aztán gondol egyet a szaruhártya s nem tapad tovább…

Ilyenkor nem igazán segít semmi, nem jó a fény, és sajnos a fájdalomcsillapító sem hat. Ez a bejegyzés viszont azért születik, mert reménykedem abban, hogy a múlt héten végre végleg a javulás felé indult el a szemem, s többször nem kell már rá hivatkozva mentegetőznöm.

Sajnos a fentiek miatt jó néhány dolgom áll félkész állapotban, várva arra, hogy befejezzem, lefotózzam, és feltegyem a honlapra. Épp a minap említettem egyik ismerősömnek, hogy szerencsére nem olyan típusú vagyok, aki mindent az utolsó pillanatra hagy, mert akkor most nem csak csapkodnának a hullámok a fejem felett, hanem már be is borítottak volna.
Május végén két kiállítási pályázat leadási határideje van, többnyire már csak a lapok kitöltése hiányzik, az alkotások elkészültek már.
Valamint készülök a volt gimnáziumomba is Encsre, ahol az elmúlt 45 év során ott tanult diákok és ott tanító pedagógusok találkoznak majd. Ide a honlapom alapján kértek fel a szervezők, hogy tartsak bemutatót a munkáimból, és arra az esetre, ha vállalkozó kedvű látogatók is lesznek, viszek néhány elkészíthető apróságot is. (Még néhány bagoly arra vár, hogy fél oldalát összevarrjam, de a többi apróság már útra készen várakozik.)

Szerencsére a párom olyan lelkes volt az elmúlt napokban, hogy helyettem is válaszolt a blogon felmerült kérdésekre és közvetítette a fejleményeket nekem is. Sőt még az aktuális blokkokat is kiküldte a feliratkozottaknak. Ugye milyen rendes Tőle? Sőt elméletben gondolkoztunk pár újításon is, persze azokat majd a valóságban is kivitelezhetővé kell tennünk.

Azonban az e-mailek megválaszolása már az én feladatom lesz, így most erre vonatkozóan türelmeteket kérem. Igyekszem mihamarabb mindenre reagálni.

Lassan közeleg a nyár, nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ilyenkor azért kisebb kedvvel ülök a varrógép mellé, és több a kintre szervezett program is, de azért tartogatok a nyári meleg napokra is foltos és keresztszemes meglepetéseket. Hamarosan frissülnek az újdonságok, és van néhány blog-bejegyzéshez is téma-ötletem (csak le kellene írnom).
Persze továbbra is kíváncsian várom a kiküldött blokkleírások alapján elkészített foltokat, remélem, kapok még belőlük.

Addig is kellemes szép napot és jó öltögetést kívánok!M.I.Eszter
Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Kedves Eszter!

  nagyon sajnálom, hogy ilyen problémád van a szemeddel!
  Szívből kívánom, hogy mihamarább gyógyulj meg, és még sok szép mindent alkossál a saját és ami örömünkre!!
  A legjobbakat kívánva,
  üdvözlettel, Nóra

 • Kedves Eszter!
  kívánom, hogy a szemed minél előbb rendbe jöjjön, és tovább dolgozhass kedvedre.
  A mi csoportunk most kiállításra készül, minden kis időnket a varrásra használjuk fel. Az általad küldött mintákkkal már kész a fejemben a következő munkám, ami sajnos csak nyáron fog elkészülni, ha befejeztem az elkezdetteket.
  Kívánok mielőbbi gyógyulást, foltos üdvözlettel, Kati

 • Kedves Eszter!
  Most ne törődj semmi mással,csak az egészségeddel,a többi pótolható! Ha eljön az ideje,majd bepótolod,de ha nincs türelmed sajnálni fogod utólag!
  Kitartást és türelmet kívánok!
  A blokkokat lassan,csendben varrom,egyszer eljutok oda,hogy el is küldjem Neked!
  Üdv.Gizi

 • Kedves Eszter!
  Most csak az egészségeddel foglalkozz, az a legfontosabb. A többi mind ráér! Kívánom, hogy mielőbb és teljesen gyógyulj meg.
  Üdv.Éva

 • Kedves Eszter!

  Kívánom,a minél gyorsabb és tartósabb gyógyulást! A gyerekeknek szükségük van rád!
  (Fantasztikus a férjed!)

  Üdv:Andi

 • Kedves Eszter!

  Egy kicsit aggódtam is miattad, hogy elég hosszú ideig nem jelentkeztél. Reméljük, hogy minél hamarabb rendbe jön a szemed. Azzal most ne törődj, hogy mi maradt félbe, az első az , hogy minél hamarabb meggyógyulj.
  Sajnos én sem tudok, olyan ütemben haladni ahogy szeretnék, mert vannak olyan napok amikor nem érem jól magam. Igyekszem mindent elkészíteni és akkor elküldöm a fotókat.
  Mielőbbi gyógyulást kívánok.

  Ilona

 • Kedves Eszter!

  Végtelenül sajnálom, hogy a szemeddel problémáid vannak de ilyen férj mellett azt hiszem minden rendbejön majd. Szorítok neked, és gyógyulást kívánok.
  A blokkjaim sajnos nem haladnak, de ha lesz valami mutogatnivaló akkor jelentekezem.
  szia Ági

 • Nagyon köszönöm a biztató szavakat.
  Persze én is reménykedem abban, hogy most már semmi gond nem lesz a szemeimmel. Most úgy tűnik, szépen javul.

  Hát igen, a párom remek. 🙂
  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter!
  Remélem a szemed hamarosan rendbe jön és tudod folytatni a félbe hagyott és a fejedben már megszületett munkákat. Nagyon szívesen böngészek az oldaladon, remélem a csillagokat amiket eddig feltettél karácsonyig meg tudom csinálni. Sajnos én nem vagyok egy számítógáp zseni így még feltenni nem tudom a dolgaimat, de majd egyszer az is meg lesz. A nyárhoz és az elképzeléseid megvalósításához sok türelmet jó egészséget kívánok. Szeretettel Éva

 • Kedves Eszter!
  Jobbulást kívánok Neked, és a legfontosabb, hogy Te higgy a gyógyulásodban. Remélem legközelebb már csupa jó hírt fogsz velünk közölni.
  Üdv: Zsike

 • Kedves Eszter!

  Utólag kivánok neked boldog névnapot és mielőbbi gyógyulást a családod és a mi örömünkre.
  Sok erőt és egészséget kivánok.
  Zsuzsa

 • Köszönöm.

  M.I.Eszter

 • Szivből kívánok neked,mielöbbi teljes gyógyulást.Biztos vagyok benne,hogy hamarosan teljesen rendbejön a szemed,és újra szépeket alkothatsz!

  Foltos üdvözlettel:

  Gráma Margó

 • Kedves Eszter! Igazán eggyüt érzek Veled,és reményedek,hogy minnél elöbb,teljesen meg gyogyulszGondolom nagyon sokan szoritunk Neked.Sajnos most én sem tudok varrni,mert elestem és eltört a könyököm,meg is kellet műteni,most gipszbe vagyok még 3 hétig legalább.Vigyázz nagyon magadra,nehogy meg eröltesd a szemed!Bocsi a hibákért,de most tanulom a gep kezeléslt!FoltosUdv:Gabi

 • Kedves Eszter!
  Mielőbbi gyógyulást kívánok neked. Kitartást a férjednek.
  Úgy gondolom, hogy a többiek nevében is kérdezem, hogy nem tudunk segíteni valamiben?
  Vigyázz magadra és most sokat pihentetsd a szemed. Ez a legfontosabb. A munka megvár.
  Szia Rita

 • Kedves Eszter! Amilyen csodadolgokat készítesz, nem csodálom, hogy a szemed egy kis pihenésre vágyott. Jó pihenést kívánok neki, amit gyors gyógyulásra használjon. Már nem vagyunk meg nélküled! Mielőbbi jó öltögetést! Krisztina

 • KEDVES ESZTER
  NAGYON ROSSZ HÍRT ÍRTÁL ,MIELŐBBI GYÓGYULÁST ÉS KITARTÁST NEKED ÉS A CSALÁDODNAK ŐSZINTE SZÍVVEL ÉVA

 • Kedves Eszter! Küldtem Neked egy kinai szerencsehozó közmondást .Érdemes egy kicsit elgondolkodni rajta és talán valamit segit a szemeden. Őszintén kivánom.Üdv:HÉva

 • Nagyon aranyosak vagytok!
  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter!
  Sajnálom a szembetegséged. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

 • Szia Eszter!
  Én is most utólag, kívánok nagyon boldog Névnapot :D!
  A szemed teljes gyógyulásáért már sokan szúrkolunk, én különösen azért is, mert ahogy a honlapodról és leveleidből megismertelek, neked a fél életed a kézimunkázás! 🙂 A másik fél a családod, egyik nélkül sem tudsz teljes lenni! Kívánom, hogy örök és hosszú életdben teljes egész legyél!
  Köszi minden szépet: csera

 • Kedves Eszter!Mielőbbi gyógyulást kívánok neked.Remélem a gyógyulásod maradéktalan lesz.Sok erőt, kitartást kívánok neked és kedves férjednek is.Remélem, minden tervezett munkádat sikerül befejezni.Üdvözlettel:baliibi

 • Kedves Eszter!

  Remélem, hogy hamar felépülsz teljesen, kitartás!
  Nagyon vigyázz a magadra és a szemedre, hogy még a továbbiakban is ismerkedhessünk a gyönyörű munkáiddal.
  Neked és családodnak jó egészséget kívánunk!
  Üdvözlettel: lukacsx

 • Kedves Eszter
  Névnapod alkalmàbòl gratulàlok és minden jòt kivànok a szemed gyògyùlàsàban is.
  Udvozletem:
  Irén-Tucipatch
  Olaszbol

 • Kedves Eszter!
  Mielöbbi gyógyulást kívánok Neked.

 • Kedves Eszter!
  Biztos vagyok, hogy hamarosan rendbejön az egészséged. Aki így tud kapcsolatot teremteni,az mindenképpen legyőzi a bajt. Egyébként mi foltosok egy külön kaszthoz tartozunk, nem engedünk a betegségeknek.
  Sőt, akinek a férje is ilyen megértő, segítőkész, annak minden jóra fordul.
  A blokk gyártása folyamatban.
  Foltos üdvözlet: Vilma

 • Kedves Eszter!
  Ahogy látom mindenki szurkol neked,ahogy én is a gyógyulásodért. Ahogy olvasom a párodnak csak dícsé-
  ret dukál.Azért te is vigyázz magadra,ne erőlködj,
  ne emelj nehezet,csak pihenj sokat.
  Nevess sokat,úgy könnyebb a gyógyulás.
  Szia ,Zsuzsanna

 • Kedves Eszter!

  Mielőbbi javulást kívánok Neked, együttérzek Veled!
  Nem túl régóta kísérem figyelemmel honlapodat, de nagyon tetszik, gyönyörűek a munkáid! Én most épp szülinapi meg esküvői ajándékokkal bíbelődök, de remélem mihamarább lesz alkalmam és időm:) kipróbálni a mintáidat.
  Üdv, Bea

 • Köszönöm a biztatásokat és a támogatást. Nem panasznak szántam a bejegyzést egyébként, remélem nem tűnt annak.
  Azért hamarosan jönnek majd újabb munkák, mégha a terveim nem is mindíg alakulnak az elképzeléseim szerint, azért vannak kész keresztszemeseim és foltmunkáim is. 🙂

  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter!
  Az egész család nevében mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, reméljük, hamar rendbe jön az egészséged! A névnapod alkalmából is köszöntünk, igaz, kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel!
  Csilla

 • Kedves Eszter!
  Nagyon sok boldog névnapot és mielőbbi gyógyulást kivánok.
  Nagyon tettszenek a munkáid ezért jelentkeztem a honlapodra. Tévedésből 2-szer küldtem el, ha lehet az egyik jelentkezést töröljétek.
  Még kezdő vagyok, a csibét elkészitettem és nagyon tettszik. Köszönöm.
  Éva

 • Csilla, Köszönöm.
  Éva, egyiket töröltem.
  M.I.Eszter

 • Annyit dicsértetek, hogy Eszter már be akar zárni, nehogy valaki elvigyen :-))))
  Köszönöm.

  Fodor Lászlóné,
  Próbáltuk humorra kezelni a dolgot, de mikor valaki 4 napig nem tudja kinyitni a szemét és csak fekszik a sötét szobában, akkor ez már nehezem megy.
  Azért megígértem Eszternek, hogy mikor megyünk az orvoshoz, az utcán mindig megmondom minek ment neki.
  Meg a lakásban is: “vigyázz asztal! Én szóltam….” 🙂

  De szerencsére úgy néz ki, hogy megtaláltuk a megfelelő orvost aki tudja, hogy mi is a probléma és olyan cuccot ad ami segít és nem ront az állapoton.

  A héten már Eszter dolgozott és úgy néz ki, jól működik a kukkoló

 • Kedves Eszter!
  Nagyon megrázott a leveled, és drukkolok a mielőbbi gyógyulásodért! Próbáld minél többet kímélni a szemed!
  Minden jót kívánok Nektek, és szép nyarat!
  Üdv, Eszter

 • Helyzetjelentés:
  A szemem hol jobb, hol rosszabb. Van, hogy egy hétig semmi baja, aztán több napig minden reggel nagyon rossz. elvleg a doktornő tudja, mi a baj, csak az okát nem. Pedig az okot kellene a javuláshoz megszüntetni.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter!
  Így július vége táján remélem, az igazi okot is sikerült kideríteni, és kezelni. Ismerlek annyira, hogy tudom, egy percre sem adtad/adod fel a gyógfyulásba vetett hitet. A bejegyzéseket olvasgattam, nem akarok ismételni – maradj továbbra is ilyen! Nemsokára indulok szabira és viszek magammal egy keresztszemes készletet ÉN!
  Sok puszi
  Zsuzsa

 • Zsuzsa!
  Te??? :))) Örülök. 🙂
  Remélem, megszereted ezt is. Jó pihenést!
  M.I.Eszter

 • Szia Eszter!

  Mielőbbi gyógyulást kívánok, hogy minél hamarabb hódolhass kedvenc időtöltésednek 🙂

  Kohlné, Judit

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből