Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Texpo Art 2008. – Romania – Iasi

Texpo Art - 2008Idén nyáron még egy kiállításra pályáztam.  A Románia déli részén Iasiban megrendezésre kerülő Texpo Art 2008. kiállítás idén október 25 és november 25 között került megrendezésre.

A jelentkezési lapot időben elküldtem, azonban a GLS egy kicsit megviccelt, ugyanis a pályázati anyag leadási határideje után becsöngetett a csomagommal, hogy nem találták a címzettet.  Azért némi szervezés és segítő levelezések után útjára indítottam még egyszer a Magyar Postával.  Hogy, hogy nem ők megtalálták a címzettet.

A kiállítás megnyitója most kedden volt, de a nagy távolság miatt ezt a kiállítást személyesen nem fogom tudni megnézni.

A megnyitóról azonban Smaranda blogján találtam képeket, s a blog írójától kértem, küldjön nekem képeket, amiket felteketek ide.    Büszke vagyok arra, hogy az én képemet is nézegetik a kiállításon.    Úgy látom ismét jó társaságba keveredett az egyik alkotásom.

Ezen a képen pont az általam küldött foltos munkát nézegetik a látogatók:

Saját munkám a Texpo Art 2008. kiállításon


A többi képet a honlapon a kiállítások között találod.


M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből