Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Ugye nem gondoltad, hogy kimaradok?

Foltvarázs Kézimunka Webáruház tavaszi járékaAz úgy volt..., hogy kitaláltunk egy játékot a Foltvarázson.  A lényege, hogy minél több internetező, kézimunkák után érdeklődőt megismertessük a mi kis online áruházunkkal.

Természetesen a játékba nem csak olyan kézimunkázók vehetnek részt, akik blogot is írnak, hiszen akár fórum hozzászólásával is részvételi lehetőség nyílik bármelyik látogató számára.

Mivel nem lenne fair, ha a saját játékomba jelentkeznék, így én játékon kívül népszerűsítem egyrészt magát a lehetőséget, másrészt pedig a Foltvarázs Kézimunka Webáruházat.

A játék szabályairól a képre kattintva informálódhatsz, Ha más blogjában találod ezt a képet, és segíteni szeretnél neki, kattints onnan a Foltvarázsra, és alaposan nézz körül. Ez utóbbi azért fontos, mert a nyeremények egyike ahhoz a blgolóhoz kerül majd, akitől a látogatók a legalaposabban nézelődtek a webáruház oldalain.

Ha blogod van, és játszani szeretnél, még nem késtél le semmiről, hiszen a játék egészen április végéig tart, és egy jópofa bejegyzéssel, Te is megnyerheted a látogatóidat arra, hogy minél többen kattintsanak az oldalra és azon belül is.   A kreatív írásnak van még egy előnye, hiszen a legjobb invitáló bejegyzést is díjazzuk.

Jó szórakozást kívánok innen is a játékhoz!

You can join this game by click on the picture above and write a comment on that site, and by writing a post on your blog, as well.   Have fun! Good luck!
M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Szóval akkor itt is hagyjak megjegyzést és a blogomban is plussz tegyem fel a képet?

 • Marianna!

  A blogodba írjál, és a Foltvarázsn hagyjál megjegyzést a blogodba írt bejegyzés linkjével.

  M.I.Eszter

 • Hi, I wrote your giveaway information on my blog and put logo on, too!
  Please let me join in the game and drawing!!

 • Hi, Yuko, of cours you are on the list. 🙂

 • please enter me into your drawing, I will post a link on my blog
  thanks

 • Dear Lisa,
  the game is here:

  http://foltvarazs.hu/2009/04/aprilisi-jatek-te-is-lehetsz-nyertes/

  M.I.Eszter

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből