Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Webes terveim 2008-ra

A kézimunkás terveimhez hasonlóan a honlappal és bloggal kapcsolatosan is vannak elképzeléseim az idei évre vonatkozóan. Ezek a dolgok felsorolás-szerűen kevesebbnek tűnnek ugyan, de a megvalósításuk sokszor éppoly időigényes, mint a kézimunkák elkészítése.

 • Kb. másfél hónapos rendszerességgel az időközben elkészült és lefotózott munkáim feltöltése és kommentálása a honlapon az újdonságok között.

 • A honlap újdonság-értesítőjére feliratkozottaknak a 12 csillagos blokkból havonta egyet kiküldeni.

 • A Hogy készül? -be havonta legalább egy leírást elkészíteni, és feltenni.

 • A keresztszemes hímzéssel kapcsolatos leírásokat elkészíteni, és vagy a honlapra, vagy a blogra feltenni, hogy esetleg más is kedvet kapjon ehhez a kézimunkához.

 • Az összes eddigi kiállítás képet feltölteni, és az idei kiállításokat is fényképezni, azok képeit feltölteni.

 • Legalább egy keresztszemes mintát készíteni és azt leírással együtt feltenni a Hogy készül? –be.


Neked milyen ötleteid lennének a bloggal, honlappal kapcsolatban? Miről olvasnál szívesen, mire vagy kíváncsi, esetleg mit látnál az eddiginél gyakrabban?

Írd meg a véleményedet ide!M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Szia Eszter!
  Nekem tetszenek a terveid és úgy gondolom tényleg időigényes lesz a megvalósításuk. Ezért azt kívánom, hogy ennyit sikerüljön a legnagyobb megelégedésedre elkészíteni, a mi örömünkre is! Köszönjük Neked!:))
  Szia

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből