Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Webes terveim megvalósulása 2008-ban.

Április környékén írtam a Webes terveimről is.  Azt hiszem, ezek nagyjól sikerültek.  Akkor ezt írtam:

"A kézimunkás terveimhez hasonlóan a honlappal és bloggal kapcsolatosan is vannak elképzeléseim az idei évre vonatkozóan. Ezek a dolgok felsorolás-szerűen kevesebbnek tűnnek ugyan, de a megvalósításuk sokszor éppoly időigényes, mint a kézimunkák elkészítése."

Hát ez tényleg így van.  Sokszor ezek megvalósítása több időt és energiát igényel, mint a kézimunkák kivitelezése, de ezt nem panaszként mondom. :)

"Kb. másfél hónapos rendszerességgel az időközben elkészült és lefotózott munkáim feltöltése és kommentálása a honlapon az újdonságok között."


2008-ban hatszor töltöttem fel újdonságokat. 2009-ben ettől gyakrabban szeretném bemutatni az új munkáimat.

    "A honlap újdonság-értesítőjére feliratkozottaknak a 12 csillagos blokkból havonta egyet kiküldeni."

Aki feliratkozott az év elején, az meg is kapta mind a 12 részt.  A többieké folyamatosan kiküldésre kerül.

   "A Hogy készül? -be havonta legalább egy leírást elkészíteni, és feltenni."

Jelenleg itt 15 leírást találhatsz, és jó néhány van "félkész" állapotban is.

    "A keresztszemes hímzéssel kapcsolatos leírásokat elkészíteni, és vagy a honlapra, vagy a blogra feltenni, hogy esetleg más is kedvet kapjon ehhez a kézimunkához."

Ugyan nem ide, de a keresztszemes lapokat összeírtam, és fel is töltöttem a Foltvarász lapjaira.

   "Az összes eddigi kiállítás képet feltölteni, és az idei kiállításokat is fényképezni, azok képeit feltölteni."

Ez teljes mértékben sikerült.

    "Legalább egy keresztszemes mintát készíteni és azt leírással együtt feltenni a Hogy készül? –be."

Na ez nem sikerült. :(

Ezeken kívül azonban elkészült a Szalaghímzés.hu lapom, amint a szalaghímzés rejtelmeibe vezetek be minden érdeklődőt, és ide már jó néhány saját minta-ötletet is feltöltöttem.

Év vége felé pedig egy még újabb dologgal is elkezdtem foglalkozni, ami pedig nem más, mint a már említett Foltvarázs Kézimunka Webáruház.  Itt nagyon nagy terveim is vannak a következő évre.

Neked hogyan sikerültek a webes terveid?  Vannak újabb ötleteid 2009-re?

Tarts velem 2009-ben is!M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Kedves Eszter!
  Sajnos családi elfoglaltságok miatt nem igazán tudtam a géphez jutni, de végre olvashattam terveidet, remélem meg is tudod valósítani hasonlóan mint az elöző évben. Nekem a honlap készítés nem megy és egyenlőre nem is tudok rá időt szakítani, hogy megtanuljam. Köszönöm a sok szép mintát amit tavaly is küldzeél, bízom benne, hogy előbb utóbb el is tudom készíteni. Jelenleg inkább a gyűjtéssel foglalkozom és egy.két használati tárgyat készítek, labda, mesekönyv, takaró karácsonyi dolgok, sajnos nem tudom feltenni, mert nem tudom hogyan kell, de egyszer majd ez is sikerül. Gondolom nem vagyok egyedül aki nagyon szereti olvasni, nézegetni irásaidat, munkáidat, a Te lapodat megnézve mindig feltöltődöm . Remélem, hogy az új esztendőben is ugyanolyan hittel és szeretettel gondozod a foltostársak lelkét,és kezét mint eddig. Ehhez kívánok kissé megkésve ugyan soha el nem kopó tűt, véget nem érő cérnát és kifogyhatatlan rongyoszsákot szeretettel Éva

 • Köszönöm a jókívánságokat.
  Az idei tervekről is írok hamarosan, van bőven, talán túl sok is. 🙂
  A fotloskodás mindig ilyesmivel kezdődik először csak kicsit varrogatsz, utána nagyon…. de nincs ez másként a keresztszemesekkel sem. (Sőt én most a netezéssel, blogolással is így vagyok.)

  M.I.Eszter

 • juj, de tetszik! naygon sze9p! 🙂 most tudok picit pihenni, ke9t napig nincs melf3! :-)mindig viszem magammal a tolltartf3t, amit kaptam Tőled, a munkahelyre, e9s mindenki megcsode1lja! 🙂 jaj, ezek a szf3ellenőrzők, alig veszem ki a betűket….

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből