Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Februári újdonságok – 2009

borddo_fa_lepkevel_ketto_2Amikor a januári honlap-frissítésről írtam, ígértem néhány meglepetést és azt, hogy a következő frissítéskor már nem a tavaly év végi karácsonyi hangulat lesz az uralkodó az újdonságok képei között.

Hát így is lett.  A meglepetésekről olvashatsz az előző bejegyzésekben és még néhány napig a játékban is részt vehetsz, ha van kedved és szeretnél nyerni valamilyen kézimunka-alapanyagot.

Mivel a februárról mostanában nagyon sokaknak a Valentin nap jut az eszébe, így én is egy kissé rózsaszínre színeztem az újdonságok oldalát.  Igaz, ez csak a véletlen műve.

S hogy miket találsz ebben a hónapban az újabb művek között?  Foltos és keresztszemes alkotásokat.  Előbbiből a rózsaszín ágytakaró mindenképpen említést érdemel, ami egy nagy-nagyon egyszerű összeállítású takar lett, de az anyagok mintája miatt szerintem így mutat jól.   Természetesen készültek hozzá párnák is.

A tavalyi játék meglepetéseként készült keresztszemes-foltos két képet nem igazán tudtam eldönteni, melyik kategóriába is soroljam, végül a keresztszemes mellett döntöttem. Talán a foltozók megértik, hogy azért a bekeretezés nem volt olyan óriási munka, mint a szemek öltögetése.

Azért a tisztán keresztszemesek közé is jutott két kép, ami elvileg egyforma, gyakorlatilag teljesen más.  A minta és a fonalak egyformák, azonban az alapanyag színe és anyaga is eltérő, így a hatásuk sem egyforma.  Szándékosan kerültek azonban ugyanolyan keretbe a bordó fák.

A saját készítésű kézimunkáimon túl frissült még két oldal is az Eszterkezimunka.hu lapjai közül.  A Kiállítások közé felkerült a tegnap kezdődő két hétig tartó kiállításom képeinek a válogatása, és a tavalyi Országos Keresztszemes Kiállítás és verseny képei is.  Ez utóbbi valamikor a szemem nagyon rendetlenkedése körül volt, így bár a fotók elkészültek, a képek valahogy nem kerültek fel a nekik járó helyre. Most ezt is pótoltam.

A Hogy készül oldalát egy kedves olvasóm kérésére a margarétás terítő leírásával folytatom, és külön elkészítettem a hozzá tartozó kiegészítők elkészítési útmutatóját is.   Az elkészítésükhöz jó munkát kívánok!

Hamarosan a tegnapi és a mai nap eseményeiről is beszámolok, hiszen ma délután, akinek kedve tartja jöhet varrogatni a Fővárosi Művelődési Házba.  Én ott leszek délután fél négytől.  Ha ráérsz, gyere el Te is.

Pénteken pedig a szülinapi játék sorsolása következik majd, addig még nyugodtan Te is csatlakozhatsz az eddigi részvevők közé.M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
  • Kedves Eszter! Szeretettel gratulálok az egy éves szülinapodhoz.Jó téged nézegetni, olvasni, belelkesedni a látott munkáidon. Remélem a mostani akció is úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Én a valentín-napot nem nagyon szeretem, egyébként is febr. 15-én van a szülinapom, az 55. Igaz, hogy megyek Pestre a Nőtagozat Országos küldöttgyűlésére, sajnos a kiállításodat nem tudom megnézni.Remélem a fotókat majd láthatjuk. Szurkolok, sok sikert kívánok. Üdvözlettel : baliibi

  • Gratulálok a születésnaphoz. További sok sikert. Sajnos a kiállításodra nem tudok elmenni, remélem az ott kiállított munkáidat a blogodon is láthatom majd.Üdvözlettel N.Janka (Hanna)

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből