Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Időzavar

Első kérdésként sokan azt kérdeztétek, mikor csinálom a kézimunkákat. Szinte mindenkinek azt válaszoltam, hogy nem tudom, de valahogy mindíg jut rá időm.

A honlap indulásakor nem gondoltam volna, hogy ennyi időt vesz igénybe a szerkesztés, de azt sem, hogy ennyien vagytok rendszeresen kíváncsiak a munkáimra. Ez utóbbi energiát ad az előbbihez. :)

A január viszont úgy elröpült, hogy alig készítettem valamit. A hónap elején két törölköző készült el (hamarosan látható az újdonságok között), majd Panna lányom rendelésére két lovacska született meg a kongré alapra. Mindeközben a téli szünetben készült csirkék szemeit varrogattam fel esténként - szintén Panna asszisztálásával.


A változatosság kedvéért, no meg mert ezt kérték tőlem, kötöttem két sálat. Mivel az egyik színe nagyon megtetszett, most a sajátomat kötögetem ugyanabból. (Azért a harmadik egyforma sál elkészítését nem sorolom az izgalmas kategóriába, de még két este és elkészül.)

Az e-mailben kapott kéréseket is próbálom folyamatosan teljesíteni, néha azonban elgondolkozom azon, hogy a honlaphoz kapcsolódó dolgokat csináljak-e szabad perceimben, vagy esetleg kézimunkát, amit később be tudok majd mutatni. Sokszor tényleg nagy dilemma ez.

Hét végén például kirándultunk kis családommal, ahová vittem hímezni, kötni, és olvasni valót, ám egy könyvesboltban megláttam egy új könyvet, és amit itthonról vittem, az mind maradt a táskában.
A könyv viszont remek volt és a kirándulás is nagyon jól telt. Mindenből kikapcsolt. Munkából, kézimunkából, házimunkából, internetből. Azt hiszem máskor is kell hasonlót szerveznünk.

Azért egy új patchwork újságot alaposan megnézegettem, lett is pár ötletem.

Nem tud véletlenül valaki egy kis szabadidőt adni?M.I.Eszter

eszterkézimunka_logo

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Szia Eszter!

  Szerintem nagyon jó ez a kis blog. Talán sikerül egy kicsit tanulni Tőled hogy hogyan lehet beosztani az időnket.

  Pusz Zsú

 • Szia!

  Örülök, hogy benéztél. Időbeosztást sajnos nem tudok tanítani, mert néha én is úgy érzem, hogy kevés az van a percekből.

  Azért egy-két kézimunkás dologban lehet, hogy tudok tanácsot adni, véleményt mondani.

  Üdv.
  M.I.Eszter

 • Te Eszter!

  Szívesen írnám a második bejegyzésemet, de ze az anti spam-riasztó “marha” felirat már másodszor jön elő, és engem is elriaszt…
  Így aztán megyek is…

  Guszti

 • Guszti,
  ha beregisztrálsz, akkor nem lesz neked antispam kód, hanem csak a hozzászólásodhoz egy ablak.
  Na de csak a kedvedért megnézem a benne lévő szavakat és beírom, hogy okos, szép, tündéri … :-)))

  megjegyzés:
  Guszti,
  a szavak javítva vannak!
  További jó blogolást

 • Szia Guszti!
  Remélem, most már nagyobb kedvvel szólsz hozzá, és mondasz véleményt.
  Üdv.
  M.I.Eszter

 • Szia Eszter!

  Ezen az oldalon lehet találni kész foltvarásokkal készült munkákat, angolul 😉 :http://www.courtepointeclaire.ca/eng/gallery.htm
  Üdv, Kati

 • Szia Kati!

  Vannak rajta nagyon jó ötletadó foltos munkák. 🙂
  Egyiket ki is néztem

  M.I.Eszter

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből