Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Még nem karácsonyi újdonságok – december elején

December eleji keresztszemes, foltvarrás és kötés újdonságokBeköszöntött az év utolsó hónapja.  Leesett az első hó, igaz, nálunk el is olvadt.  Már csak alig több, mint három hét van hátra az Ünnepekig, s gondolom, lassan mindannyian elkezdjük írogatni a listáinkat, milyen teendők várnak még ránk a következő napokban.

De mivel mostanában mindenhol a Karácsonyról esik szó, úgy gondoltam, hogy még így december elején inkább más újdonságokat mutatok Nektek.  Ezekből már többet láthattatok, de akad olyan is, ami most kerül először az Intenet lapjaira.

Foltoskodásom eredménye  az október végén elkészült tappancsos falvédő, amihez egy kisebb kép is tartozik. Ezt ugyan már itt megmutattam egyszer, de a honlapomra a foltvarrott faliképek közé csak most került fel.

Szintén figyelemmel kísérhettétek a rózsás párnáim elkészültének menetét, többen írtatok is vele kapcsolatban, s most őket is bemutatom a keresztszemesek között.  Ugyanide töltöttem fel két képet a hintázó cicáimról, amiket még a nyár folyamán készítettem.

Azonban ezzel nem ér még véget a keresztszemes újdonságok sora,hiszen két olyan konyhai törlőt is feltettem az újdonságok közé, amiket eddig csak az láthatott, aki személyesen is meglátogatott (s képes voltam miatta feltúrni a szekrényt) .  Ezeket a keresztszemesek másik csoportjában a terítők és a törülközők közt találod.

S végül még egy kötött sál is felkerült az újdonságok közé.  A kötéssel kapcsolatos oldal lassan bővül, mert mostanában alig kötök, inkább hímzek, vagy foltozok.  De Pannának megígértem, hogy egy sálat azért ő is kap idén.

Természetesen a Hogy készül? oldal is bővül most is. ott már a Karácsonyra készülve egy kis zsákocska egyszerű elkészítését mutatom be.  Készíts Te is magadnak egyedi fenyődíszt pár perc alatt!

Remélem, a mostani újdonságok között Te is találtál olyat, ami tetszik. 

Így év vége felé lassan elő fogom szedni megint a 2008-as terveimre vonatkozó bejegyzést, s számot vetek azzal, mit sikerült megvalósítani belőle, s mi marad a következő évre.  Azt hiszem a következő évi tervet is lassan el kell készítenem.  (Néha kibújik belőlem a kontroller, ha tervekről van szó. :) )

DE! Még mielőtt a terveket elkészíteném, gyorsan elmondom, mi a tervem még erre a hétre.  Terveim szerinte az év utolsó játékát hirdetem meg itt a blogon.   A játék egyik lényege a gyorsaság lesz, úgyhogy figyeld Te is, mi történik itt pénteken.  A másik részét nem árulom el, mindenesetre már a Karácsonnyal lesz kapcsolatos.

Addig is nézelődj, olvass kérdezz bátran! S persze ha Te is kézimunkázol ne hanyagold el a saját munkádat sem!M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
  • Gratulálok azt új művekhez. Nekem a hintázó cicák nagyon megtetszettek. Láttam a honlapodon, hogy sok mintát a Cross Stitcher magazinból veszel. Hol lehet ehhez az újsághoz hozzá jutni itthon. A Hintázó cicapár nagyon jó ajándék lenne a cicás ismerőseimnek, akok nem sokára házasságot fognak kötni. Köszönöm az élményt amivel megajándékozol minket azzal, hogy közlöd a munkáid képeit. További jó öltögetést!

  • Szia Eszter!

    Nagyon szépek a munkáid,nekem sajnos nincs annyi időm,hogy ilyen sokat alkossak,vagy nem jól osztom be az időmet?Látom éjszaka te nem alszol,én max.23h.-ig tudok fent lenni.Az este én is varrtam szaloncukrot,úgy gondoltam,hogy azt is ajándékozom.A fórumra tettem fel néhány képet és finom sütit,ha ráérsz nézd meg.Továbbra is várom ötleteidet./mazsola59/

    Köszi Marcsi

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből