Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Őszi újdonságok a honlapon

szalaghimzett_doboz_sziv_4Feltöltöttem néhány újabb képet a honalpra, és a kiállítások közé is kerültek újabb beszámolók és fotó-gyűjtemények.

A keresztszemesek közé öt különleges kép és egy dobozka került.  A Celtic Autumn képemet már láthattad a készülése közben, és díjat is kaptam érte azu idei országos keresztszemes kiállításon.

Négy Mill Hill gyöngyökkel is hímzett konyhai képet készítettem még tavaly karácsonyi ajándék képen, de mostanáig valamiért nem került még fel azok fotója a honlapra.

A rózsaágas dobozka készítéséről is beszámoltam itt a blogon részletesen, és most a honlapra is felkerült a doboz képe.

A foltos dolgaim közé most a nyári táborban készült bolygós és tokszán faliképem,  került újdonság képen.

Ugyan nincs még a honlapon szalaghímzés kategória, azonban egy szíves doboz és egy sok-virágos doboztető is felkerült az elkészült munkák közé.  A második doboz leírása már olvasható a szalaghimzes.hu oldalon, és hamarosan a szíves dobozka leírását is közzé teszem.

A kiállítás beszámolói hárommal nőttek az elmúlt hetekben.   Írtam a nyári kiállítások mindegyikéről.

Országos Kézműves Kiállítás a Mezőgazdasági Múzeumban
- beszámoló >>
- képek >>


Országos és Nemzetközi Foltvarró Kiállítás Székesfehérváron
- beszámoló >>
- képek >>

Országos Keresztszemes Kiállítás és Verseny a Camponában
- beszámoló >>
- képek >>

A blogon is sok mindenről írtam még, ráadásul még egy játékra is hívlak, amihez most nem kell, hogy saját blogod, vagy képtárad legyen.  Persze nem is akadály!M.I.Eszter" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
  • Kedves Eszter!

    Én magam is nagyon szeretem a kézimunkát. Szabadidőmben gobelint és keresztszemeseket is szoktam készíteni. Sajnos egy alkotói körrel sincs kapcsolat, de szeretnék. Adott esetben szívesen készítenék pályamunkát is. Sajnos azonban nincs infóm, hogy hol és mikor rendeznek ilyen kiállításokat és hogyan lehet azokra nevezni. Tudnál nekem ebben segíteni.
    Köszönettel:
    Pető Ágnes
    06/30/68-00-105

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből